Behandlingsmeny

Klippningar

Klippning basic 435kr

Passar dig som vill klippa topparna och även för dig som har en kort frisyr eller vill bli klippt med maskin. I behandlingen ingår en kort konsultation och utförs på 30 min.

Klippning premium 505kr

Vår mest bokade behandling. Passar dig som vill behålla din befintliga frisyr eller vill göra någonting nytt. Här ingår en djupare konsultation med tvättning i vår massageschamponering samt en lättare styling. 45 min

Klippning lyx 595kr

Här ingår en djupare konsultation och du lämnar salongen med en stylad frisyr, oftast gjord med plattång eller locktång efter dina önskemål. Passar dig med långt hår eller tjockt hår. 
Denna behandling är även perfekt för dig som är ute efter att få en helt ny look frisymässigt, du kanske vill gå från långt till kort. Självklart ingår här tvättning i vår massageschamponering. 60 min

SPA- klippning 610kr

Lyxbehandlingen börjar med en specialblandad vitaminkur anpassad efter din hårtyp där det ingår en 10 minuters hårbottenmassage, därefter klippning samt en lättare sytling. 

Barn 0-5 år 340kr 

Barn 6-12 år 390kr

 

Pensionärsklippning 370kr

(exkl tvätt, vardagar fram till 11.00, gäller ej i samband med färgbehandling)

Putsning 330kr

Passar dig som endast vill ansa till delar av håret, vill ha håret klippt med maskin eller för dig som är tunnhårig, du kommer nytvättat torrt hår.

Luggklippning 100kr

 

Färgförändringar

Utväxtfärgning 875-1005kr

Passar dig som regelbundet färgar håret hos oss, du kommer med en utväxt på max 3 cm och vill behålla din befintliga färg. I denna behandling sker ingen färgförändring på längderna. Här ingår tvätt med lämpligt schampo och efterbehandling i vår massageschamponering samt en lättare styling. Ej folieslingor, boka istället Go Blonde och det är 16-års gräns på våra färgbehandlingar.

Basic 1005-1275kr

Passar dig som vill ha en liten färgförändring eller för dig som har en utväxt och även vill fräscha upp färgen på längderna. Här ingår tvätt med lämpligt schampo och efterbehandling i vår massageschamponering samt en lättare styling. Ej folieslingor, boka istället Go Blonde och det är 16-års gräns på våra färgbehandlingar.

Premium 1275-2375kr

I alla våra premiumbehandlingar ingår det tvätt i vår massageschamponering samt lättare styling.

Couture
Passar dig som vill ha en större färgförändring. Här jobbar vi med olika tekniker och färgval anpassat för dina behov. Du kanske är ute efter en färg med 70% extra glans som ger en känsla av lyx eller för dig som är miljömedveten och vill bli färgad med en färg utan PPD och PPT samt reducerar risken för färgallergi. Det är 16-års gräns på våra färgbehandlingar.

Go blonde 
Här samlar vi alla typer av uppljusningar, slingor, blekning, ljusfärg samt frihandstekniker som bayalage. Passar dig som är ljus eller vill bli ljusare. Det är 16-års gräns på våra färgbehandlingar.

För dig som är mörk och planerar en stor uppljusning ber vi dig kontakta salongen för att kunna skräddasy ett paket anpassat till dig.

Balayage
En slags slingteknik där vi jobbar på frihand och passar dig med axellångt till långt hår.


Snabba färgbehandlingar 275-375kr

Görs i samband med klippning, det är 16-års gräns på våra färgbehandlingar.

Glossing- Fräschar upp din hårfärg och ger mer glans och mjukhet, som ett läppglans för håret.

Blendning- Kamouflerar bort dina grå strån och skruvar tillbaka klockan 5-10 år.

Color boost- Färguppfräschning för dig som är ingrediensmedveten, helt utan PPD och PPT, samt minskar risken för att utveckla färgallergi.

Nyansering- När du vill ha en speciell ton eller uppfräschning av din färg, denna är lämplig för dig med slingor, är helblekt el har färgat endast botten.

 

Inpackning

Intensiv mask utvald för din kvalitet 100kr i samband med annan behandling

Inpackning med "askungeeffekt", håret stärks innifrån och ger en slätare, blankare, mindre frissig yta på håret. 175kr i samband med annan behandling.

 

Fransar/ Bryn

Frans/bryn all inclusive 305/ 350kr
(Här färgas både fransar och bryn, brynen plockas eller vaxas.)

Fransfärg 240kr

Brynfärg inkl plock 190kr/ vax 240kr

Plock bryn 120kr/ vax 180kr

 

Hårborttagning/ Vax

Halva/ hela ben 370kr/ 470kr

Armar 360kr

Armhålor 250kr

Rygg/ Rygg+ Axlar 450kr/ 500kr

Bröst/ Mage 470kr 

Del av ansikte- polisong/ hårfäste 175kr

Överläpp/ Haka 175kr

Brynformning, brynformning+färg 180kr/ 240kr

10% i rabatt ges om du vaxar flera områden samtidigt,- gäller inte på första området

  

Blomdahl/ Öronhåltagning

Öronhåltagning 1 hål 249kr, 2 hål 399kr 
Vi kan dubbelskjuta som innebär att båda hålen tas samtidigt.

 

Hårförlängning

Ring salongen för prisuppgift och konsultation

 

Styling/ Uppsättning/ Brud

Wash, style and go perfect- Du blir tvättad och får en lättare styling.  380kr 

Uppsättning 700kr/h

Brud inkl konsultation från 2100kr